Timp liber în Delta Dunarii, Parc Aventură Salsovia

Activități - Parc Aventură Salsovia

 • 8 trasee de catarare montate pe Corabie, pe cinci nivele – insumand un total de 75 de jocuri;
 • 2 tiroliene la bordul Corabiei, fiecare avand 40m liniari
 • Panou catarare;
 • Poligon – tir cu arcul;
 • Tir cu markerul de paintball;
 • Teren paintball;

 

Program


 • Luni:      Închis
 • Marți:    Închis
 • Miercuri:  10 AM – 7 PM
 • Joi:             10 AM – 7 PM
 • Vineri:        10 AM – 7 PM
 • Sâmbătă:  10 AM – 7 PM
 • Duminică: 12 AM – 7 PM

Activitațile pe timp de ploaie, fulgere, lapovita si
zapadă sunt suspendate din motive de siguranță.

Salsoviaunitpret
trasee adulti corabie + tiroliană2h65 lei
trasee copii 4 – 9 ani + tiroliană2h50 lei
trasee copii 10 – 16 ani + tieoliană2h55 lei
pachet activități copii100 lei
pachet activități adulți110 lei
panou catarare15 – 30 min20 lei
tir cu arcul12 sageti20 lei
tir paintball20 bile20 lei
paintball150 bile50 lei
trambulina15min15 lei
tiroliana1 tura15 lei
Taxă vizitatori 5 lei
 •  pentru clienti care platesc accesul pe traseele de pe corabie este inclusa si o tura pe tiroliana
 • petru copii cu varsta cuprinsa intre 4 – 9 ani pentru care sa platit accesul pe traseul alb accesul la locul de joaca este gratuit
 • timpul suplimentar pe trasee se taxeaza cu 15 ron ora
 • tirul cu arcul minim 10 sageti , sageata suplimentara 1,5 ron , sageata distrusa se taxeaza cu 20 ron .
 • tirul cu markerul de paintball minim 20 bile , bilele suplimentare se taxeaza cu 0,5 ron bila
 •  Pentru ca un jucator de paintball sa poata juca trebuie sa cumpere:
  minimum de bile 150 de persoana
 •  In pretul bilei aveti inclus: echipament de protectie, arma, terenul, asistenta si echipament suplimentar paintball

PRETUL SE NEGOCIAZA ÎNTRE 200 SI 500 DE BILE

Parc Aventura Salsovia - Regulament

Regulile de mai jos au fost concepute pentru siguranta si in interesul dumneavoastra. Daca nu va exprimati acordul cu privire la respectarea lor, considerati ca nu le puteti respecta sau le apreciati prea restrictive, aveti optiunea de a nu intra in Parc. Astfel odata intrati in perimetrul Parcului, consimtiti implicit la regulile Parcului si va obligati sa respectati regulamentul acestuia.Daca nu urmati instructiunile, va puneti viata in pericol! Veti face acest lucru pe propria dvs. raspundere cu riscul excluderii din parc, fara rambursarea taxelor.

Reguli generale :

 1. Toti participantii trebuie să citească prezentul regulament al Parcului de
 2. Aventura inainte de a incepe activitatea. Odata intrat in parc clientul acceptă toate punctele din acest regulament. Persoana responsabila a copilului trebuie să fi citit si acceptat aceste reguli si trebuie să le explice si participantilor minori.
 3. Avand in vedere ca activitatea de aventura in parc presupune anumite riscuri asumate de participant, se recomanda participantilor sa fie in posesia unei asigurări de accidente. Parcul SALSOVIA isi declina orice responsabilitate pentru accidente in cazul in care participantul nu a respectat regulile.
 4. Accesul in Parc SALSOVIA este permis doar in cadrul orelor de program afișate. Pentru a putea intra in Parc, minorii trebuie insoțiți de un adult și supravegheați de acesta pe toată durata vizitei. Accesul pe trasee, panou de catarare si zorbing este permis doar participantilor care au semnat consimtamantul parcului SALSOVIA.
 5. Parcul este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 3 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit parcurgerea autonoma a traseelor Persoanele de peste 100 kg nu sunt autorizate să parcurga trasee.
 6. Participanții au obligația de a respecta indicațiile personalului din administrația Parcului;
 7. Imbracaminte. Toti participantii trebuie sa fie imbracati corespunzator: nu pot intreprinde activitati in sandale sau pantofi neadecvati, parul lung trebuie legat la spate, esarfele/bijuteriile trebuie inlaturate.
 8. Este interzis comportamentul agresiv fizic sau verbal la adresa celorlalți participanți sau a personalului din administrația Parcului;
 9. Este interzis sa circulati sau sa stationati sub jocuri, tiroliene sau platforme. Va rugam sa folositi doar aleeile semnalizate ale parcului.
 10. Este interzisă aprinderea focului in incinta Parcului
 11. Este interzis accesul in perimetrul Parc SALSOVIA cu produse alimentare sau orice tip de bautura, lăzi frigorifice și/sau a armelor de orice gen.
 12. Este interzis accesul pe spațiul verde oriunde in perimetrul Parc SALSOVIA, exceptand zonele de ciculatie marcate.
 13. Este interzisă atingerea firelor sau a panourile electrice.
 14. Aruncarea gunoaielor se face obligatoriu in spațiile special amenajate;
 15. Fumatul este permis doar in locurile special amenajate și semnalate;
 16. Parc SALSOVIA nu răspunde de obiectele lăsate nesupravegheate.
 17. Este strict interzisă introducerea/folosirea/abandonarea in perimetrul Parc SALSOVIA a oricărui obiect ascuțit sau casant, ce poate provoca răni;
 18. Este interzisă vânzarea, cumpărarea, consumul sau posesia de droguri sau alte substanțe interzise prin lege in interiorul Parcului SALSOVIA;
 19. Pentru satisfacerea nevoilor fiziologice este obligatorie folosirea exclusivă a toaletelor;
 20. Este permis accesul cu animale de companie in incinta parcului, condiția fiind ca acestea să fie ținute in lesă și permanent supravegheate.
 21. Sunt interzise: filmarea, fotografierea, realizarea de reportaje și interviuri in scop comercial in incinta parcului SALSOVIA, fără acordul in scris al administratorului, obținut in prealabil.

Reguli echipamente:

 1. Inchirierea tuturor echipamentelor ce aparțin Parcului se face numai in baza unui act de identitate, iar distrugerea sau deteriorarea acestora va fi suportată de către persoana care le-a inchiriat pentru diverse activități in Parc,acesta trebuie utilizat doar in felul in care v-a fost indicat si nu este transmisibil.
 2. Depasirea timpului de inchiriere a echipamentului va genera costuri suplimentare.
 3. Sunteti obligati sa returnati echipamentul cu 30 minute inainte de ora inchiderii.
 4. Prezenta tuturor la demonstratia utilizarii echipamnetului si jocurilor efectuate de catre personalul nostru este obligatorie.
 5. Carabinierele de securitate trebuie sa fie in PERMANENTA folosite.
 6. Atat echiparea, cat si dezechiparea se fac numai de catre o persoana autorizata din cadrul parcului.
 7. Dupa echipare este INTERZISA parasirea parcului.

Reguli de siguranță pe trasee:

 1. Intrarea pe traseele de aventură se poate efectua doar cu acordul monitorului!
 2. Evitați poziționarea cablului de asigurare sub axila dumneavoastră!
 3. Nu răsuciți lonja hamului in jurul mâinii!
 4. Supravegheați in permanență lonja hamului să nu se răsucească, respectiv să nu se innoade!
 5. Supravegheați in permanență carabinierele de asigurare: să nu se răsucească lonjele, iar clapeta autoblocantă să fie in permanenta inchisa!
 6. Sunt strict interzise aruncarea de pe platformă și săritul peste cablul de asigurare!
 7. Oaspeții parcului de aventură pot intra pe traseele de aventură, pe propria răspundere, doar după ce au parcurs in prealabil traseul de inițiere.
 8. Oaspeții au obligația de a respecta regulile de siguranță, in mod special să fie in permanență asigurați cu carabinierele de cablurile de asigurare (marcate cu GALBEN). Utilizarea celor două carabiniere este obligatorie pe tot parcursul traseelor;
 9. Pe un segment de traseu (porțiunea situată intre două platforme) este permis accesul unei singure persoane, in timp ce pe platformă este permisă staționarea simultană a maxim 3 persoane. Distanța de siguranță trebuie menținută tot timpul.
 10. Pentru siguranța dumneavoastră verificați tot timpul echipamentul și starea mijloacelor de asigurare.
 11. Este interzisă participarea la activitătile din Parc Salsovia fără incăltăminte adecvată si imbracaminte corespunzatoare (fara fuste sau rochii). Daca purtati pantaloni scurti sau tricouri cu maneca scurta riscati sa va juliti sau raniti pe zonele cu piele descoperita.
 12. Purtarea căstii de protectie este obligatorie pe toate traseele atat de participanti cat si de insotitorii minorilor.
 13. Este recomandat sa se inceapa cu trasee cu un grad redus de dificultate.
 14. In cazul in care nu veti respecta regulile prezentate la instructaj de catre personalul Parcului Salsovia , veti fi opriti din orice activitate si veti preda imediat echipamentul, fara returnarea sumelor platite.

IMPORTANT - Parc Aventură Salsovia își rezervă dreptul de a:

 1. Exclude din Parc participanții care incalcă regulile de securitate și disciplină impuse, precum și participanții care prezintă un comportament inadecvat ce duce la afectarea desfășurării normale a activităților; fara returnarea taxelor de acces
 2. NU permite intrarea in Parc a persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor cu efect halucinogen, a celor cu comporatment agresiv sau neadecvat in antecedente.
 3. Refuza accesul pe traseele de dificultate superioara tuturor persoanelor care nu se afla intr-o forma fizica si psihica adecvata. In acest caz returnarea taxelor nu poate fi solicitata.
 4. Intrerupe activitățile in cazul unor condiții meteorologice nefavorabile (vânt, furtună, ploaie), fara returnarea taxelor daca a trecut o ora de activitate;
 5. Limita accesul liber in Parc SALSOVIA in timpul desfășurării anumitor evenimente speciale.
 6. Evacuarea de pe trasee a persoanelor care stationeaza indelungat pe platforma sau pe un joc. Inseamna ca va aflati pe un traseu care va depaseste posibilitatile fizice si psihice actuale si incurcati toti ceilalti participanti.